kémiai fotógravírozási
kémiai fotógravírozási
Exella - kémiai fotógravírozásiGyakori kérdések - kémiai fotógravírozásiSite Map
Exella - kémiai fotógravírozási, fotógravírozási, bonyolult rendszer, modellezés, fuel cells, elektronika, ékszerek, szemüveg alklatrészek, vasúti és gépkocsi modellezés

Gyakori kérdések - bonyolult rendszerphoto-etching datadatasheets
bonyolult rendszer
kémiai fotógravírozás Mi a kémiai fotógravírozás?
Szemüveg komponensek - fotógravírozás A kémiai fotógravírozás egy modern rendszer, ami a nagyon vékony fémlemezek nagyon precíz vágásával és gravírozásával foglalkozik, helyettesítve ezzel anyagi szinten a hagyományos gravírozási és maratási módszereket. A darabok tervezése számitógéppel történik, majd a lemezre vetítik. Egy különleges és bonyolult savfürdöben a kontüröket eltávolítják, akár több rétegü maratást is elvégezve.
bonyolult rendszer - elektronikai és mikromekanikai tárgyakat Milyen típusú tárgyakat lehet gyártani?
ékszerek bonyolult rendszer
Fémszemüveg alkatrészeket és dekorációs alkatrészeket müanyag szemüvegeknek, elektronikai és mikromekanikai tárgyakat, fuel cells darabokat, különleges értéktárgyakat, tollak és órák komponens darabjait, vasúti és gépkocsi maketteket, modern muvészeti tárgyakat, ruhák dekorációs kellékekeit, ékszereket, lemezkéket, stb.…
Milyen típusu végso símitásokat lehet megvalósítani?Milyen típusu végso símitásokat lehet megvalósítani?

Normál esetben a darabok szálítása lemezek formájában, síma felülettel, egy vagy több fogóponttal történik, amik könnyen eltávolíthatók. A rézötvözetek könnyen ónozhatók vagy ezüstözhetoek, fenyesíthetoek szpeciális csiszolókorongokkal, akár vibrációs vagy maratásos módszerrel.
Az EXELLA anyagai ellenorizve vannak, hogy elfogadja a leggyakoribb galván kezeléseket is (réz, nikkel, ezüst, arany, ródium, stb). A réz és berilium ötvözete különféle termikus kezelések folyamán külünleges rugalmassági és keménységi tulajdoságokra tesznek szert (több mint 400 Vickers).
Ugyanakkor rendelkezésükre áll az acél rozsdamentes (inox), fényes felületu változata is (ba).
anyagokat kémiai fotógravírozási Milyen anyagokat használhatok?
Vasúti és gépkocsi modellezés - kémiai fotógravírozási folyamat
Sárga-réz, bronz és szpeciális bronzok, alpaka, réz és beriluim ötvözet, aluminium, ezüst, normál acél és szpeciális acél, és rozsdamentes acél (inox). A lemezek nagysága 100 x 300 mm-tol kezdodoen akár 400 x 1000 mm nagyságig terjedhetnek, 0.03 és 1.20 mm vastagságok között.
Tehnikai adatokat és információkat Mi szükséges a darabok eloállítására?
A eloallítandó tárgyra, akár egy papírra rajzolt rajzra, vagy egyikére a következo digitális rajzoknak: dwg, dxf (AutoCAD vagy más software-ek amelyek ezt a kiterjesztést használják), 3dm (Rhinoceros), stl, igs, cdr (Coreldraw), ai (Illustrator), pdf, fh11, tiff, bmp, tga, eps stb. Egy fénykép is elég ha tudjuk a tárgy legalább egy méretét.
Tehnikai adatokat és információkat a datasheets részlegben találhatnak.
Molds costs Drágák a makettek?
Elektronikai és mikromekanikai alkatrészek
A gyártási folyamat nem igényel hagyományos maketteket. A lemezeket elobb egy magas definícóval rendelkezo digitális folyamat során bevonják (xmos), majd egy savas fürdoben történik a gravírozás, maratás.
A gyártási folyamat indításaként, minden egyes cikkre vonatkozóan csak egyetlen egyszer, elobb egy nehány tíz eurós összeget szükséges fizetni a makett eloállításáért (digital artwork processing), a rajz komplexitása fügvényében.
Minimum quantities for photo-engraving orders Mi a minimális mennyiség amit rendelhetek?
Rendelheto akár 10 lemez is, az ár pedig nem függ a mennyiségtol. Az árut gyrospostán kézbesítjük.
Kémiai fotógravírozás
Rendelkezésre álló anyagok
Digitális tervezés
Exella kémiai fotógravírozási
Capcsolat - Exella Europe